Over Brandsy

Een originele bedrijfsnaam verzinnen is voor veel ondernemers een hels karwei. Het kost veel tijd en gaat vaak gepaard met een hoop frustratie. Het kan weken, maanden of zelfs jaren duren voordat je de perfecte bedrijfsnaam hebt verzonnen. Eenmaal gevonden blijkt vaak de bijbehorende domeinnaam al bezet te zijn en kun je weer van voren af aan beginnen.

Je kunt er uiteraard voor kiezen om een reclamebureau in te schakelen die het brainstormwerk uit handen neemt. Hoewel dit een prima oplossing kan zijn, is hier vaak gewoonweg de tijd en het geld niet voor. Bedragen kunnen snel oplopen tot tienduizenden euro’s en dan is het vaak nog maar de vraag of de bijbehorende domeinnaam nog vrij is.

Wij vinden dat dit allemaal een stuk sneller, simpeler en vooral goedkoper kan. Daarom hebben wij Brandsy ontwikkeld: een online platform waar je als (startende) ondernemer of bedrijf tegen een aantrekkelijke prijs een mooie bedrijfsnaam kunt scoren.

Niet alleen hebben wij de bedrijfsnaam al voor je verzonnen, we hebben ook alvast de bijbehorende domeinnaam vastgelegd én een logo ontworpen, zodat je direct van start kunt gaan met jouw nieuwe bedrijf.

 

 

 

 

 

Nieuwsgierig geworden naar onze collectie bedrijfs-en merknamen? Bekijk ze hier