Over Brandsy

Brandsy is een marktplaats voor bedrijfsnamen en domeinnamen. Wij helpen (startende) ondernemers met het vinden van de juiste bedrijfsnaam, merknaam of productnaam.

Een originele bedrijfsnaam verzinnen is voor veel ondernemers een hels karwei. Het kost veel tijd en gaat vaak gepaard met een hoop frustratie. Het kan weken, maanden of zelfs jaren duren voordat je de perfecte bedrijfsnaam hebt verzonnen. Eenmaal gevonden blijkt vaak de bijbehorende domeinnaam al bezet te zijn en kun je weer van voren af aan beginnen.

Je kunt er uiteraard voor kiezen om een reclamebureau in te schakelen die het brainstormwerk uit handen neemt. Hoewel dit een prima oplossing kan zijn, is hier vaak gewoonweg de tijd en het geld niet voor. Bedragen kunnen snel oplopen tot tienduizenden euro’s en dan is het vaak nog maar de vraag of de bijbehorende domeinnaam nog vrij is.

Bij Brandsy vinden we dat dit allemaal een stuk sneller, simpeler en vooral goedkoper kan. Wij hebben een compleet pakket samengesteld bestaande uit een bedrijfsnaam, de bijbehorende domeinnaam en een logo. Dit alles-in-één pakket helpt jou in één klap op weg om je bedrijf zowel offline als online van de grond te krijgen. Wij hanteren eerlijke prijzen die passen bij het budget van een startup, zodat jij geld overhoudt voor andere investeringen in je bedrijf.

Hieronder vind je meer informatie over ons pakket:

 

Bedrijfsnamen

De bedrijfsnaam is het visitekaartje van je bedrijf. Het is het eerste wat je klant ziet, en kan je bedrijf maken of breken. Je doet dus verstandig aan om te investeren in een goede bedrijfsnaam en niet zomaar wat te nemen.

Bij Brandsy vind je een exclusieve collectie bedrijfsnamen die geschikt zijn voor verschillende branches en sectoren. Stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige namen die gebruikt kunnen worden voor nieuwe bedrijven, merken, producten, mobiele apps, websites of blogs. Of je nu op zoek bent naar een bedrijfsnaam voor een nieuwe startup, eenmanszaak, MKB of multinational of juist voor een rebranding van een bestaand bedrijf of merk, wij helpen je graag op weg!

Bij Brandsy houden we van bedrijfsnamen waar je een merk van kunt maken. Bij voorkeur kort, krachtig en niet omschrijvend wat het bedrijf doet. Niet alleen komt je bedrijf hierdoor een stuk professioneler en geloofwaardiger over, maar het geeft je ook de mogelijkheid om een bedrijfsidentiteit te creëeren rondom een bepaald woord en uit te groeien tot een sterk merk.

Al onze bedrijfsnamen zijn bedacht door professionele naamexperts en worden uitgebreid getest op het gebied van uitspraak, klank en spelling voordat ze aan onze collectie worden toegevoegd. Hierdoor is elke bedrijfsnaam eenvoudig te onthouden, makkelijk uitspreekbaar en goed te spellen.

 

Domeinnamen

Een website vormt tegenwoordig een belangrijk onderdeel van een bedrijf. Wil jij je product of dienst ook online vermarkten, dan is een matchende domeinnaam dus van essentieel belang.

Al onze bedrijfsnamen komen daarom inclusief het bijbehorende .nl of .com-domein. Wij hebben in de loop der jaren een mooie collectie domeinnamen kunnen vastleggen die we in de vorm van een bedrijfsnaam aan onze klanten kunnen aanbieden. Kies je dus voor een bedrijfsnaam dan weet je gelijk zeker dat je domeinnaam ook al is geregeld.

Met een .nl-domein staat je bedrijf online sterk in Nederland. Wil jij gaan richten op de internationale markt? Dan kun je kiezen voor een .com-domein.

Wij zorgen voor een compleet verzorgde overdracht van de domeinnaam. Nadat wij het domein aan je hebben overgedragen, ben jij 100% de eigenaar. Vergeet niet jaarlijks de registratie te verlengen!

 

Logo

Daarnaast heeft onze logo designer een creatief logo ontworpen bij elke bedrijfsnaam. Zo kun je alvast een beeld vormen hoe het merk eruit kan komen te zien. Dit voorbeeld logo krijg je er gratis bij en mag je gebruiken hoe je maar wilt. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om ergens anders een logo te laten ontwerpen. Je krijgt van ons het logo in de vorm van een PNG bestand en het originele Adobe Illustrator bestand, zodat je bepaalde elementen, kleuren of formaten zelf kunt aanpassen of wijzigen. Heb je geen idee hoe dit moet of heb je hiervoor niet de juiste software? Stuur ons even een berichtje, wij passen het kosteloos voor je aan.

 

 

 

 

 

Nieuwsgierig geworden naar onze collectie bedrijfs-en merknamen? Bekijk ze hier